AUTORIJBEWIJS BIJ DE AFSLAG

waarom rijschool de afslag

Rijschool de afslag is al een lange tijd actief in het geven van rij- en theorielessen. Dit doen wij graag op de juiste wijzen en zetten rijinstructeurs in die dit ook graag doen. All onze rijinstructeurs zijn bevoegd volgens de WET RIJONDERRICHT MOTORRIJTUIGEN 1993.

Rijles volgen?

Wil je bij rijschool de afslag rijlessen volgen? Slimme keuze! Je kunt jouw rijlessen of pakket ook online bestellen. Online rijlessen of pakket bestellen betekend extra gratis rijlessen. Wil je toch eerst even een proefles nemen om te kijken of het klikt met de rijinstructeur, geen probleem, vraag dan een gratis proefles aan! Direct online rijlessen of pakket kopen, klik dan HIER!

Rijlessen op maat!

Door de jarenlange ervaring van onze rijinstructeurs en de rijschool zelf, kunnen wij u op maat rijlessen aanbieden. U neemt alleen het aantal lessen dat u nodig heeft om voorbereid het praktijkexamen in te gaan. De snelheid dat u uw rijbwijs wilt behalen wordt samen met onze rijinstructeur bepaalt. U wordt opgehaald op de locatie die u aangeeft binnen de opgegeven straal van de rijinstructeur.

Later uw rijles bekijken?

Sommige leerlingen vinden het fijn om terug te kijken hoe de rijles is verlopen. Dit is een mogelijkheid bij rijschool de afslag. Inverband met de AVG vragen wij wel dat de leerling zijn eigen geheugenkaartje meeneemt. De leerling kan zelf bepalen of de rijles terug wordt gekeken met de rijinstructeur of niet. Door de rijles terug te kijken, ziet de leerling welke punten goed gaan en welke punten nog verbeterd moeten worden. De leerling wordt hiermee bewuster van zijn verbeterpunten. Hierdoor doorloopt de leering een effectieve leerproces door en kan de leerlingen zichzelf effectiever voorbereiden op het praktijkexamen!